Lyse øyeblikk

Snik-sukrifisering

Sukker er jævlig farlig. En landeplage. Roten til alt ondt, fra rynker til den visse død. Sukker tar livet av flere mennesker enn unge menn med skjegg og gevær. Har jeg fått med meg..

Jeg har latt meg overbevise om at sukker er min fiende, og med Krista i ryggen har jeg bestemt meg for å gå cold turkey.

Sukker er mer vanedannende enn heroin! roper ekstremistene. Akkurat det har jeg ikke grunnlag for å uttale meg om, men vanedannende er det. Og sukkerlangerne benytter seg av de mest utspekulerte knep. De blander sukker i absolutt ALT. Vet du hvor vanskelig det er å unngå å uforvarende få i seg sukker? Uansett noble forsetter?

Kjøttet er forsyne meg sukkerinfisert, majonesen, pålegget, smøreosten, suppeposen, ..

Som en tommelfingerregel kan du gå ut fra at hvis matvaren har en merkelapp så har den også sukker i seg. Og ikke la deg lure av at det ikke står “sukker” på etiketten.

Sjekk om du finner Agave nectar, Barley malt, Beet sugar, Blackstrap molasses, Brown rice syrup, rice malt, Brown sugar, Buttered sugar, Cane juice crystals, Cane juice, Cane sugar, Caramel, Carob syrup, Caster sugar, Coconut sugar, Corn sweetener, Corn syrup, Corn syrup solids, Crystalline fructose, Date sugar, Demerara sugar, Dextran, Diastatic malt powder, Diastase, Ethyl maltol, Evaporated cane juice, Fructose, Fruit juice concentrates, Galactose, Glucose, Golden sugar, Golden syrup, Highöfructose corn syrup, Honey, Invert sugar, Lactose, Malt syrup, Maltodextrin, Maltose, Maple syrup, Molasses syrup, Muscovado sugar, Organic raw sugar, Oat syrup, Panela, Panocha, Powdered sugar, Rice barn syrup, Rice syrup, Sorghum, Sorghum syrup, Sucrose, Sugar, Syrup, Treacle, Tapioca syrup, Turbinado sugar eller Yellow sugar

See what I´m dealing with here?

 

Comments are closed.