Lyse øyeblikk

Lapsang souchong

Leave a comment

Jeg var i London i helgen. Og som vanlig innom Fortnum & Mason. Det er en opplevelse å handle der. Det er en opplevelse å gå på DO der. En toalett-dame står klar med kluter og vellukt utenfor doen og går inn etter hver bruker og vasker!
Jeg pleier å gå i sjokoladeavdelingen og i teavdelingen. Denne gangen handlet jeg en svær boks med laspang, skikkelig god. Nå stinker jeg ut hele kontoret her for de andre ..
Og en pakke med hvit te, veldig aromatisk, men litt tam etter lapsangen.
En boks med krydret julete. Jeg stod over jasminen denne gangen.
Og så handlet jeg en boks med tyrkiske fikner. Delikate, hver fiken myk og søt, separat innpakket i folie og nedlagt i en flott dekorert blekkboks med motiver fra hellensk mytologi. Det var mest pga boksen jeg kjøpte dem, den blir en flott tilvekst i samlingen jeg har i vinduet på jobben.

Å gå i F&M og handle og sitte i høstmørket og drikke Lapsang Souchong er en nytelse. Pleasure.

Leave a Reply