Uke 16

18 – 24 april 2010

Søndag: Det ble ikke noe jentetreff i Oslo denne helgen. Jeg satt askefast i Keflavik. (Sånn, der fikk jeg brukt det nye ordet også!) Flybilletten min får jeg refundert.

Mandag: Skiftet til sommerdekk. Jeg har kjørt med piggdekk og dårlig samvittighet i hele vinter.

Tirsdag: Møte i framkvæmdanefnd. Jeg er fortsatt ganske kald i trøya, men enkelte ting er det bare tiden som kan gjøre noe med. Jeg liker å si minst mulig til jeg vet hva jeg snakker om.

Onsdag: Laugalækjarskóli feiret 50 års jubileum. Åpent hus i hele skolen fra 4 – 6. Vi hadde pyntet og ordnet i Tungumálaverið og fikk ganske mange gjester. Vi begynte med å gå i tog etter lúðrasveit Austurbæjarskóla. De spilte så fint og fengende, men i toget var det bare lærere og noen få venner av skolen. Ikke en eneste elev! Islendingene har igjen å lære at nøkkelen til et vellykket tog er å gjøre det obligatorisk og interessant for barna. Om kvelden var det middag for staben på Grand Hotel.

Torsdag: Sumardagurinn fyrsti. En utrolig oppfinnelse. Den islandske sommeren kommer jo aldri, så derfor har de innført en offisiell sommerdag. Nå er det altså sommer, ferdig med det. Vi feiret med stor grillfest a la Kristján i hagen til tross for iskulde. Hele familien (unntatt Dagný) spiste med oss. Aníta var hjertelig til stede.

Fredag: Aleine på jobben. Det kan være bra av og til, det også. Det kan bli mye gjort når det ikke er noen forstyrrelser. Ikke misforstå, det er bra AV OG TIL .. Sæa kom til kvelds, pasta a la Gísla. På kino med Sæa og Kristján og så Crazy heart. Ok. Da jeg slo på mobilen etter kinoen, lå den en invitasjon til bryllupsfeiring hos Erika og Smári i morgen. Det er første gang jeg har fått en slik invitasjon på sms.

Lørdag: Vi merket askenedfall i Reykjavík for første gang. Erika og Smári giftet seg i alle hemmelighet på onsdag og inviterte til fest i Smyrlahraun i kveld. Fullt hus av kjekke mennesker, god mat og mye latter.

Leave a Reply

%d bloggers like this: