Uke23_2008

Mandag: Hos tannlegen. Ingen hull. Jeg er så lettet at jeg synes jeg fortjener en premie.

Tirsdag: Jentene hos tannlegen. Trening.

Onsdag: Lang tur med Nils og Baron. Varmt og fint, men mye vind. Trening med Maria i Gym80. Avslutningsball på skolen for Dagny.

Torsdag: Lang avslutningsdag på jobben. Rýnihópur um þjónustu Tungumálavers. Útskriftarhátíð í Hólabrekkuskóla om kvelden. Vi var tre stykker som ordnet opp for 150 gjester. Ganske trøtt i beina etterpå!

Fredag: Tur med kollegiet til Hvalfjörð. Plukket blåskjell i fjæra og spiste. Tur over Þyrill, ganske bratt både opp og ned. Tur i svømmebassenget, den droppet jeg. Grillet lammekjøtt. Hjemme igjen i 10-tiden.

Lørdag: Kristján, Nils og Astrid dro på fisketur til Skagaströnd, hos besteforeldrene til Snævarr. Vasket huset, og hentet tre par nye briller. Dårlig vær. Slappet av og så på de første kampene i fotball-EM.

Søndag: Bedre vær. Tur med Baron og Sæunn. Fotball og klesvask.

%d bloggers like this: