Uke 20_2008

Mandag: Andre pinsedag. Familien Hasselø “gerðu það ekki endasleppt”. De tok oss med på en nøye planlagt sightseeingstur i Trondheim. Kjempe! Vi startet på botanisk haga og endte på Rimol. I mellomtiden var vi innom Granåsen, Ravnekloa, Jarleholet, Vår Frues nyrestaurerte kirke, spisebordet hjemme hos dem, Norges største bjørk … i det hele tatt. Det var en veldig fin dag. Mari reiste midt på dagen. Spiste kinamiddag om kvelden sammen med Astrid og Ragnhild.

Tirsdag: Mamma var blitt forkjølet og valgte å holde seg i ro. Været var surt. Jeg var på Pirbadet og trente og svømte litt. Tok meg god tid. Spiste fin middag på Cecilie (?). Løste kryssord og så på tv.

Onsdag: Trondheim kunstmuseeum og kunstindustrimuseeum. Mye fint å se. Vandret litt rundt i byen og gikk hjem og slappet av. Været var ikke så veldig innbydende. Begynte å pakke sammen. Astrid kom med sitt pikk og pakk. Gjorde oss klare til avgang.

Torsdag: Reiste hjem. Turen gikk greit. Var hjemme i femtiden. Bára kom også hjem. Stor gjensynsglede på alle hold. Åtte munner rundt middagsbordet for første gang siden jul.

Fredag: Tilbake på jobb. De har ennå ikke skiftet vinduene. Men i dag kom de, så nå er det ikke værende her. Nils hadde bursdag. Vi hadde grill- og spillfest med vennene hans på besøk.

Lørdag: Dagný begynte i jobb på Subway. Kom hjem helt ferdig. 17. mai. Var hjemme og slappet av. Ute på middag om kvelden med Arnhild og Einar. Tapasbaren. Hyggelig.

Søndag: Dagný på jobb igjen. Rolig dag.

%d bloggers like this: