Uke19_2008

Tirsdag: Samræmt próf i norsk. Rekordlav deltakelse denne gang, de fleste tok det i fjor. Holdt presentasjon for en haug med dansker som kom til Verið.

Onsdag: Styremøte i GE. Det går bra. Flere flotte prosjekt på gang.

Torsdag: María slo til med fjerdeplass i EM og bronse i knebøy. Bra jobbet!

Fredag: Reiste til Norge. Det var gyselig varmt i Oslo. Jeg orket bare å sitte ute i solen i tjue minutter. Dro videre til Trondheim og tok inn på Nedre Bakklandet 39. Kjempevær. Gikk rundt i byen og ventet på mamma og Mari som kom med et forsinket fly og ikke var i hus før bortimot midnatt.

Lørdag: Fortsatt kjempevær. Ble plukket opp av Kjetil og Gunn Tove, foreldrene til Ragnhild, som tok meg og bunaden til Astrid med til Høgtun. Vi kom overraskende på Astrid som ble veldig glad. Det var flott å få oppleve den dagen sammen med henne, avslutningsfest på folkehøgskolen. Vi var tilbake i Trondheim i 11-tiden om kvelden. Kjempefin dag i strålende vær og hyggelig selskap. Mamma og Mari var på pinsekonsert i domen.

Søndag: Rolig dag. Konfirmasjonsgudstjeneste i Nidarosdomen og tur rundt i byen. Væromslag. Spiste middag på Bakklandet skysstasjon. Lo masse.

%d bloggers like this: