Uke18_2008

Mandag: Kom på jobb til enda flere knuste ruter. Nå er hele forsiden av skolen spikret over med stygge bord. Ialt 15 store vinduer knuste. Det ser helt Sarajevo ut. Det er utrolig depirmerende å sitte å jobbe bak tildekkete vinduer. Jeg ville ikke tåle 24 timer uten dagslys. For ikke å snakke om 24 år.

Onsdag: Kristján reiste til England på golftur. Lang dag på jobben med “kakemøte”. Jeg hadde glemt at jeg skulle bake, jeg synes vi spiser altfor mye kake i denne jobben. Så jeg måtte avgårde og KJØPE en.

Torsdag: 1. mai og Kristi himmelfartsdag på en gang. Det er korte uker i mai, i forrige uke var torsdagen fridag også. Det er til å bli døgnvill av. Jeg sitter bl.a. her nå og tror at det er mandag. Været var fint, første solingsdag på terrassen. Deilig.

Fredag: Fortsatt bra vær. Lang tur med hunden etter jobb. Traff Maria som er på veg til EM og pratet om trening framover. Dagný var i bursdag og Nils ute med venner. Home alone og beina på bordet. Ganske deilig det!

Lørdag: Trening og rydding som vanlig. Stina kom på besøk, spiste og var på kino. Så Valley of Elah med Tommy Lee Jones.

Søndag: Kaldt og kjedelig vær. Messa. Kristján kom hjem rundt midnatt.

%d bloggers like this: