Uke14_2008

Mandag rolig trening. Styremøte i foreldrelaget. Vi planlegger fest for 7. klasse med foreldre.

Tirsdag. Styremøte i GE hf. Det går så det suser. Stefán valgt inn i styret.

Onsdag. Kristján reiste til Norge for å være med Patrick på eventyr til Kautokeino. De skal reise fra Skåbu gjennom Sverige og Finnland og besøke alle de rare navnene på kartet; Kautokeino, Karasjok, Rovaniemi, Jokkmokk, Gallivare, Arjeplog, Arvidsjaur …

Fredag. Besøkte alle 7. klassene med invitasjon. Jobb. Lang tur med Baron. Kveldstrening i gym80 med María og Jónsi. Andre trening i konkurransedrakten. Klarte ikke å komme dypt nok til tross for mange forsøk. Nå har jeg én trening igjen. Hvis ikke det går bra da, får jeg bøye uten drakt. Målet er kvalifiseringskravet til vet-NM, 260 kg, og de klarer jeg uten drakt. Andre trening i skjorte. Det gikk bra. 75 kg enkelt og greit.

Lørdag. Husavask som vanlig. Lang tur med Baron og Sæa. Middag med Reidar Algerøy på Þrír frakkar. Det var kjempekoselig å treffes etter 33 år!
StarTrek-marathon hjemme med Nils og hans venner.

Søndag. Nydelig vær. Skitur i Bláfjöll med Sæunn. Lang tur med Baron. Middag hos Sæunn, saltfisk, hvitvin og fransk sjokoladekake. Stína var med.

%d bloggers like this: