Bursdag 2003

Hadde bursdag i går. Det var en fin dag. Først var det farmiliegudstjenest i kirken der Dagný og resten av barnekoret sang. Det var besøk av barnekoret fra Keflavik. “Andakten” ble besørget av Pétur Pókus. Tryllekunstner foran alteret? Jeg vet ikke riktig … Men det slo an blant barna! Foreldreforeningen hadde kakesalg etterpå, så jeg fikk handlet til bursdagsfesten bl.a.

Jeg hadde afternoon tea party for familie og venner og hadde lagt ned ganske mye arbeid i oppdekning. Det er koselig, synes jeg. Kanskje jeg burde jobbet i catering?

Petra, Sæunn, Kristín og Takako kom med diverse barn med seg. Jeg fikk blomster og fine gaver, klokke, vidoer, bok, toalettveske, konfekt. Det er ikke dumt å ha bursdag. Margareth (!) og Mari ringte og det er alltid hyggelig.

Takako hadde tatt med seg opptak av det japanske tv-programmet hun deltok i. Alle satt og så på med store øyne og syntes det var helt topp at det ble gjort stas på Takako.

Jeg har det fantastisk godt, det er ikke til å tro 7,9,13.

I kveldingen så jeg en dokumentarfilm om Trekkies. Den var verdt et syn. Hva slags fenomen er dette egentlig?? Det finnes neppe maken.

Kanskje vi burde starte en islandsk fan-klubb.

%d bloggers like this: